Voor wie?

(Jong)volwassenen die graag een stap vooruit willen zetten in hun proces en bereid zijn om hier samen naar te kijken en aan te werken. Mensen die te maken hebben met vraagstukken rondom:

  • Rouw- en verlies
  • (Re)integratie
  • Trauma
  • Bewustwordingsprocessen
  • Angst
  • Persoonlijke ontwikkeling
  • Burn-out
  • Zingeving

Burnout

Heling & Groei sessies

Tijdens een Heling & Groei sessie kijk ik samen met jou in een individuele sessie naar waar jij op dit moment in vastloopt en waar jij graag verandering in zou willen zien. Tijdens de sessie stem ik af wat voor jou en jouw situatie op dat moment nodig is, zodat jij inzichten krijgt en een antwoord kan vinden op jouw vraag waarmee jij vervolgens weer zelfstandig verder kan.

Het kan zijn dat je voelt dat hetgeen waar jij voor komt wat meer aandacht nodig heeft, het kan dan ook passend zijn voor jou om te kiezen voor het Heling & Groei traject.

Rouw of verlies

Heling & Groei traject

In het Heling & Groei traject kijken we samen naar waar je op dit moment tegenaan loopt en wat je graag anders zou willen in jouw leven. Tijdens de zes individuele sessies in dit traject stem ik af op jou en jouw situatie, om jou zoveel mogelijk inzichten, verzachting, kracht, heling en tools te geven.

Omdat je gekozen hebt voor een traject, kan ik dieper met jou op zoek gaan naar wat maakt dat je tegen hetgeen aanloopt waar je tegen aanloopt, om dit op een diepere laag te kunnen helen. We gaan samen op zoek naar wat jouw gedachten- en gedragspatronen zijn, om vervolgens samen te onderzoeken hoe deze tot stand zijn gekomen. Zodra deze bewust zijn gemaakt, kunnen we deze gaan herkennen en erkennen. Vervolgens ga je ervaren dat je een keuze krijgt om anders te gaan handelen en gaan we samen opzoek naar een manier die werkt voor jou. Hierdoor kom jij weer in jouw kracht te staan en ga jij ervaren dat jij weer de regie krijgt over je eigen leven.

In dit traject leer je jezelf beter kennen, kom je weer in verbinding te staan met jezelf, leer je wat bepaalde gevoelens je proberen te vertellen en leer je hiernaar te handelen op een manier die voor jou werkt. Hierdoor ga jij meer rust ervaren en kan jij weer meer gaan genieten van jouw leven.

Kj

Kimberly, 31 jaar

Ik ga met een fijn gevoel naar Esther toe, en ga met een fijn gevoel weer weg. Ik voel me een stuk lichter en positiever na een sessie. Ik kan het alleen maar aanraden!

Tj

Thomas, 34 jaar

Op mijn werk en privé liep het niet zo lekker, al ging ik door tegen beter weten in. Ik ben geen prater, ik zag niet in dat therapie nut zou hebben. Esther stelde mij op mijn gemak waardoor het praten steeds makkelijker ging. We stonden stil bij gebeurtenissen waarbij ik ook gewoon was doorge...

Nj

Nick, 29 jaar

Ik heb mijn therapie bij Esther als zeer prettig ervaren. Ze is een luisterend oor voor me geweest en heeft me waardevolle inzichten gegeven. Ik zou haar bij iedereen aanbevelen.

Mj

Milou, 27 jaar

"Is dit het nu?” en “wat wil ik nou eigenlijk echt?”. Deze vragen hielden mij bezig. Tot het moment daar kwam en ik vast liep, toen ben ik bij Esther terecht gekomen. Ik vind het lastig om over gevoelens en gedachten te praten maar gelukkig stelde Esther me op mijn gemak. Ze straalt rust en v...

Sj

Sylvana, 55 jaar

Ik heb in dit voorjaar een aantal sessies bij Esther gedaan. Haar rustige manier van vragen maakt dat je met elkaar snel tot de kern komt. Met haar open warme en belangstellende houding toont ze zich een empathisch therapeut die ik van harte wil aanbevelen.

Lj

Liane, 25 jaar

Het voelde alsof ik eindelijk weer contact maakte met mezelf, en met mijn jongere zelf. Een bepaalde liefde die ik niet eerder zo heb gevoeld. Heel bijzonder en waardevol.

Jj

John, 43 jaar

Voordat ik bij Esther kwam was het één chaos in mijn hoofd, met alles wat er speelde. Na een sessie met Esther voel ik mij weer rustig en weet ik weer wat mij te doen staat.

Aj

Amy, 19 jaar

Ik heb nu twee sessies gehad na de intake. Ik had na één sessie al veel minder last van angsten. Voordat ik bij Esther kwam had ik dagelijks last van twee verschillende angsten, waarvoor ik mij schaamde. Van beide angsten had ik dagelijks last. Ik heb deze angsten na de sessies gewoon niet me...

Cj

Chantal, 37 jaar

Ik had eerder gesprekken gehad met een praktijk ondersteuner en een psychoog, daar voelde ik mij niet echt begrepen of serieus genomen. Tijdens de intake merkte ik vrijwel direct dat Esther snel de dingen ziet en meteen herkent, ik voelde mij sinds een lange tijd eindelijk gezien en begrepen....

Jj

Jeroen, 27 jaar

Ik merk dat er tijdens een sessie met Esther verschillende inzichten komen, wat in de dagen daarna nog doorwerkt met nieuwe inzichten. Ik merk dat ik zelf dan vervolgens ook andere voorbeelden erbij kan halen, en ik dingen al anders wil gaan doen – en ga doen. Ik had niet verwacht dat de ges...

Tarieven

U dient minimaal 24 uur van tevoren de afspraak telefonisch te annuleren of te verzetten. Anders zullen de kosten in rekening worden gebracht.

*Vanaf 1 maart 2024 gaan nieuwe tarieven in. Het tarief van een sessie is vanaf dan €95 en een Heling & Groei traject €507.

Werkwijze

Ik lever maatwerk, helemaal afgestemd op wat jij nodig hebt en wat fijn is voor jou. Samen gaan we ontdekken wat je graag zou willen om daar vervolgens samen stappen in te maken. In alle veiligheid werken aan jezelf en aan wat jij wil bereiken.

Tijdens een intakegesprek kijken we waar jouw behoeftes liggen en wat je graag zou willen bereiken. Vervolgens kunnen we samen afstemmen welk traject op dit moment het beste voor jou aansluit.
Ik werk zo kortdurend als mogelijk, en zo lang als nodig is, om samen met jou te werken aan wat je graag zou willen bereiken waarna jij vervolgens weer zelfstandig verder kan.

Vergoeding

Er is een vergoeding mogelijk vanuit de aanvullende zorgverzekering. Een overzicht van zorgverzekeraars en de vergoedingsmogelijkheden is hier te vinden.

Het is een investering in jezelf, wat je in je dagelijkse leven gaat terug zien. En hoe fijn is het dat je de verkregen inzichten de rest van je leven mee kan nemen, wat jouw leven fijner en lichter maakt!

“Als je blijft doen wat je altijd al deed, krijg je wat je altijd al kreeg”

– Albert Einstein –

Neem contact op

+31 (0) 6 43 66 44 87 Info@helinggroei.nl