Geplaatst: 30 oktober 2023

Kimberly, 31 jaar

Ik ga met een fijn gevoel naar Esther toe, en ga met een fijn gevoel weer weg. Ik voel me een stuk lichter en positiever na een sessie. Ik kan het alleen maar aanraden!


Geplaatst:

Thomas, 34 jaar

Op mijn werk en privé liep het niet zo lekker, al ging ik door tegen beter weten in. Ik ben geen prater, ik zag niet in dat therapie nut zou hebben. Esther stelde mij op mijn gemak waardoor het praten steeds makkelijker ging. We stonden stil bij gebeurtenissen waarbij ik ook gewoon was doorgegaan. Nu heb ik in plaats van nare gevoelens daar nu rust over gekregen. Alsof er wat van mijn schouders is afgevallen. Ik kan nu weer oprecht lachen en genieten van dingen. Blij dat ik de stap heb genomen, bedankt Esther.


Geplaatst:

Nick, 29 jaar

Ik heb mijn therapie bij Esther als zeer prettig ervaren. Ze is een luisterend oor voor me geweest en heeft me waardevolle inzichten gegeven. Ik zou haar bij iedereen aanbevelen.


Geplaatst:

Milou, 27 jaar

“Is dit het nu?” en “wat wil ik nou eigenlijk echt?”. Deze vragen hielden mij bezig. Tot het moment daar kwam en ik vast liep, toen ben ik bij Esther terecht gekomen. Ik vind het lastig om over gevoelens en gedachten te praten maar gelukkig stelde Esther me op mijn gemak. Ze straalt rust en vertrouwen uit en stelde me gerust dat gedachten, gedrag en gevoelens ergens uit vandaan komen. Door middel van de verschillende technieken die Esther heeft toegepast ben ik de herkomst en betekenis gaan inzien van mijn gedrag en gedachten en deze inzichten hebben mij geholpen te doen wat ik uiteindelijk ècht wil doen. Ik ben bewuster gaan leven en ben gaan accepteren hoe het leven loopt.


Geplaatst:

Sylvana, 55 jaar

Ik heb in dit voorjaar een aantal sessies bij Esther gedaan. Haar rustige manier van vragen maakt dat je met elkaar snel tot de kern komt.
Met haar open warme en belangstellende houding toont ze zich een empathisch therapeut die ik van harte wil aanbevelen.


Geplaatst: 16 januari 2023

Liane, 25 jaar

Het voelde alsof ik eindelijk weer contact maakte met mezelf, en met mijn jongere zelf. Een bepaalde liefde die ik niet eerder zo heb gevoeld. Heel bijzonder en waardevol.


Geplaatst:

John, 43 jaar

Voordat ik bij Esther kwam was het één chaos in mijn hoofd, met alles wat er speelde. Na een sessie met Esther voel ik mij weer rustig en weet ik weer wat mij te doen staat.


Geplaatst:

Amy, 19 jaar

Ik heb nu twee sessies gehad na de intake. Ik had na één sessie al veel minder last van angsten. Voordat ik bij Esther kwam had ik dagelijks last van twee verschillende angsten, waarvoor ik mij schaamde. Van beide angsten had ik dagelijks last. Ik heb deze angsten na de sessies gewoon niet meer gehad. Hier ben ik heel dankbaar voor!


Geplaatst:

Chantal, 37 jaar

Ik had eerder gesprekken gehad met een praktijk ondersteuner en een psychoog, daar voelde ik mij niet echt begrepen of serieus genomen. Tijdens de intake merkte ik vrijwel direct dat Esther snel de dingen ziet en meteen herkent, ik voelde mij sinds een lange tijd eindelijk gezien en begrepen. Samen hebben we vervolgens stappen kunnen zetten. Enorm bedankt!


Geplaatst:

Jeroen, 27 jaar

Ik merk dat er tijdens een sessie met Esther verschillende inzichten komen, wat in de dagen daarna nog doorwerkt met nieuwe inzichten. Ik merk dat ik zelf dan vervolgens ook andere voorbeelden erbij kan halen, en ik dingen al anders wil gaan doen – en ga doen. Ik had niet verwacht dat de gesprekken zo snel effect zouden hebben. Het voelt erg goed. Ik heb nog maar één intake en een vervolgafspraak gehad, ik kijk er naar uit wat het mij nog meer gaat brengen!


+31 (0) 6 43 66 44 87 Info@helinggroei.nl